ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
شیره خرما اگر اصولی و تحت کنترل فرآوری شود سرشار از املاح معدنی آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس و ویتامینهای A و B است.
مصرف آن همراه یک لیوان شیر ولرم به هنگام صبحانه باعث فعالشدن سلولهای عصبی مغز میشود. آهن آن با افزایش گلبولهای قرمز خون به رفع کمخونی، خستگی و رخوت کمک میکند.
کلسیم آن برای تقویت استخوانها مفید است و مصرف کم آن به خانمهای یائسه و کودکان در حال رشد توصیه میشود. شیره خرما میتواند سموم را از کبد دفع کند و ناراحتیهای گوارشی را بهبود بخشد.
خوب است بدانید به دلیل آنکه 75 درصد شیره خرما حاوی مواد قندی است، همانند شیره انگور کالری بسیار بالایی دارد و مصرف زیاد آن در افراد کمتحرک، باعث چاقی مفرط میشود و برای بیماران مبتلا به دیابت محدودیت مصرف دارد.